Tringan syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Jukka Hintikan

Tringan marraskuun kokous oli myös yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, jonka puheenjohtajana toimi tuttuun tapaan Pertti Uusivuori. Hallituksen esitykset vuoden 2016 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi hyväksyttiin sellaisinaan. Niihin voi edelleen tutustua yhdistyksen kotisivuilla osoitteessa
http://www.tringa.fi/dokumentteja/
Tringan mm. odotetaan rikkovan 3000 jäsenen rajan vuonna 2016, ja vuoden aikana yhdistykselle on tarkoitus palkata osa-aikainen toiminnanjohtaja.
Yhdistyksen puheenjohtaja Seppo Vuolanto oli erovuorossa kuuden pj-vuoden jälkeen, ja Sepon tilalle valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Jukka Hintikka.
Erovuorossa olleiden hallituksen jäsenten Pekka Murejoen, Risto Nevanlinnan ja Juha Lindyn tilalle valittiin Ossi Tahvonen, Janne Koskinen ja Juha Lindy. Myös Seppo Vuolanto jatkaa hallituksen jäsenenä vuoden 2016 loppuun.
Tringan BirdLife-edustajiksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle valittiin Jaakko Asplund, Margus Ellermaa, Jukka Hintikka, Aili Jukarainen, Pekka Murejoki, Taavi Sulander, Pertti Uusivuori ja Kaisa Välimäki.
Varsinaisessa ohjelmassa Margus Ellermaa, Mika Aronen ja Roger Olander esittelivät Tringan kesän 2015 Nuuksion laskentoja sanoin ja kuvin. Tarkempia laskentojen tuloksia saadaan lukea jostakin vuoden 2016 Tringa-lehdestä. Huomionarvoista on, että yhdeksän vuoden aikana Tringan lintulaskentoihin on osallistunut yli 300 henkeä eli noin 10% yhdistyksen jäsenistöstä. Tällainen vapaaehtoisten työpanos on erittäin merkittävä, eikä laskentoja aloitettaessa näin runsaaseen osanottoon tainnut uskoa kuin itse kaikkien laskentojen takapiru Ellermaa.
Kiitos kaikille vanhoille ja uusille Tringan aktiiveille!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin