Syysretki Vallisaareen

Kartta latautuu...

Aika
02.09.2017 kello 09.00 - 15.00

Lähtöpaikka
Kauppatori

13 paikkaa vapaana

Luokat

Tringa järjestää opastetun linturetken Vallisaareen. Vallisaari on uusi ja vielä suhteellisen tuntematon linturetkikohde Helsingin edustalla. Retken ajankohta on hyvä päiväpetolintumuuton seuraamiseen ja hyönteissyöjienkin muutto on käynnissä.

Sään salliessa seuraamme syysmuuttoa Vallisaaren Aleksanterin patterilla, josta aukeaa näkymä niin ulkomerelle kuin kaupungin yli. Liikumme saaressa kävellen, kävelymatkaa kertyy retken aikana 3-5km, joten varaudu sopivin jalkinein ja muutenkin säänmukaisin varustein. Saarelta löytyy kahvila, mutta myös omien eväiden mukaan ottaminen on suositeltavaa.

Retki soveltuu hyvin myös lintuharrastuksen vasta-alkajille. Lisätietoja Vallisaaresta: http://www.luontoon.fi/vallisaari

Retki toteutuu jos ilmoittautuneita tulee vähintään 10.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

Oppaana: Johannes Silvonen ja Aapo Salmela

Lähtöpaikka: Kauppatori/Aava-Linesin Vallisaaren lähtölaituri (Suomenlinnan lautan lähtöpaikan vieressä)

Retkiaika: Lähtö klo 9.00 (laiturilla tulee olla klo 8.50 mennessä). Paluu mantereelle klo 15 mennessä (Paluulautta Vallisaaresta 14.20).

Retken hinta: Tringan jäsen 15e/Tringan jäsen alle 29-vuotias tai opiskelija tai työtön 10e/ ei-jäsenet 20e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 26.8. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 26.8.

Tiedustelut: johannessilvonen(ät)hotmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan


Jaa tämä juttu:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone