Tringa mukana Vanamon syystapahtumassa 9.10.

Suomen Biologian Seura Vanamo järjestää lauantaina 9.10. Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Kruununhaka) Luonnontuntemus-tapahtuman, jossa tarkastellaan luonnon monimuotoisuutta uhkaavia tekijöitä ja esitellään keinoja monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Tervetuloa kuuntelemaan johtavien tutkijoiden, poliitikkojen ja biologian alan ammattilaisten puheenvuoroja luonnon monimuotoisuudesta ja sen suojelusta, sekä luonnontuntemuksesta ja sen ylläpitämisestä kouluopetuksessa.

Tringan puheenjohtaja Seppo Vuolanto pitää tapahtumassa puheenvuoron (3.krs klo 16.45-17.00), ja Tringa esittelee toimintaansa yhdessä BirdLife Suomen kanssa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

luonnontuntemus_juliste_a4_lores.jpg

 

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email