Syyskokouksen satoa

Yhdistyksen syyskokous pidettiin 6.11.2014 Tieteiden talolla.

Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus tulevalle toimikaudelle, sekä hyväksyttiin budjetti. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä erovuoroaan käytti kerralla kolme henkilöä, Eeva-Liisa Korpela, Kaisa Välimäki ja Erkki Virolainen. Kiitoksia heille panostuksesta yhdistyksen työhön. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Hanna Hyvönen, Aili Jukarainen ja Jukka Hintikka, kaikki kokeneita tringalaisia, mutta joukossa on tuoretta hallitusvertakin. Tervetuloa mukaan! Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi erovan Erkki Virolaisen tilalle valittiin Jaakko Asplund.

Lisäksi valittiin vuodelle 2015 tilintarkastajat Jarmo Tähtinen ja varalla Arto Poutanen, sekä uudeksi toiminnantarkastajaksi Erkki Virolainen ja varalle Hannu Holmström.

Yhdistyksen budjettiluonnos ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisena. Tulevana vuonna yhdistys panostaa erityisesti lapsi- ja nuorisotyöskentelyyn.

Talousarvio
Toimintasuunnitelma

Syyskokousasioiden jälkeen Jari Peltomäki piti upean kuvaesityksen 20 parhaasta lintukuvastaan ja oli mukana muutama mainio nisäkäskuvakin. Oli myös mukava huomata, että ilmeisesti parituhatpäisellä jäsenistöllä on tiukka luottamus hallituksen toimintaan ja yhdistyksen rahankäyttöön, kun paikalla oli vain kourallinen ihmisiä!

Ensi kerralla kokoustetaan pikkujoulujen ja lintukuvakilpailun palkinnonjakojen merkeissä Eläinmuseolla.

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email