Kevään 2015 kaikki retket julkaistu

Tapahtumakalenterista löydät nyt kaikki kevään-alkukesän retket. Mahdollisista lisäretkistä ilmoitetaan Tringa-verkossa ja Tringan sivuilla. Elo-joulukuun retket julkaistaan viimeistään toukokuussa.

Uusi ilmoittautumisjärjestelmä on otettu käyttöön. Suurimmalle osalle bussi- ja veneretkistä ilmoittaudutaan suoraan retken tietojen alapuolella olevasta “Ilmoittaudu tähän tapahtumaan” -otsikosta. Tämä ilmoittautumistapa on käytössä, mikäli retkitiedoissa ei mainita ilmoittautumisesta muuta. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä:

http://www.tringa.fi/ohjeita-retkelaisille/

Pääset yleisiin ohjeisiin myös valitsemalla Tringan etusivulta “Linturetket”, josta valitaan “Yleisiä ohjeita”.

Lue ohjeet ennen kuin ilmoittaudut! Ole erityisen huolellinen, jos ilmoitat omilla käyttäjätunnuksillasi retkelle toisen henkilön, jotta toisen henkilön tiedot päätyvät osallistujalistaan. Toisen henkilön nimi tulee kirjoittaa varauksen kommentti-kenttään.

Tervetuloa retkille!

Jaana Sarvala, retkivastaava

 

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email