Pikaviestiryhmä lintuharrastuksesta Espoossa

Espoon lintuharrastajille on avattu uusipikaviestiryhmän ”Espoo-linnut”, jossa voi kertoa lintuhavainnoista ja jutella lintuharrastuksesta Espoon seutuvilla. Ryhmä toimii ilmaisen Telegram-pikaviestisovelluksen avulla, jota voi käyttää älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai tavallisella nettiselaimella. (Telegram toimii kuten Whatsapp, mutta sen yksityisyydensuoja on parempi ja se on joissain asioissa monipuolisempi.)

Liittymisohjeet ja lisää tietoa

Viestejä voi kirjoittaa ryhmälle samaan tapaan kuin tekstiviestejä, ne kulkevat kaikille jäsenille saman tien. Katsotaan miten ryhmä alkaa toimia ja muutetaan asioita tarvittaessa kun kokemuksia kertyy.

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email