Syyskuun kuukausikokous: Kuukausi lintuasemalla Baikaljärven rannalla

Baikal_kirjorastas_81

Tringalainen Jari Laitasalo matkusti viime keväänä kuukaudeksi Baikaljärven rannalla sijaitsevalle lintuasemalle seuraamaan Itä- ja Kaakkois-Aasiasta pohjoiseen suuntautuvaa muuttoa. Saamme nyt syksyn ensimmäisessä kuukausikokouksessa kuulla esityksen aiheesta: Lintuasemarengastusta Baikalilla – mitä Siperia opetti?

Tarcya_baikal2_617

Luvassa on runsaasti kuvia Euroopassa harvinaisista “unelmalajeista”, joita Laitasalo pääsi asemalla rengastamaan, sekä tarinaa ja tunnelmia toukokuiselta reissulta.

Baikal_0885

 

Syyskauden kuukausikokoukset starttaavat siis torstaina 3.9. Tieteiden Talolla Helsingissä (Kirkkokatu 6) ja jatkuvat samassa paikassa joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18:00. Kokouksiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email