Uusi yhdistyskaukoputki sekä kahdet kiikarit jäsenten käyttöön

Tringa on hankkinut uuden kaukoputken jäsentensä käyttöön. Uusi putki korvasi edellisen Lintuvarusteelta lainattavissa olleen yhdistyskaukoputken, joka oli kulunut käytössä loppuun. Kyseessä on Swarovskin ATM80HD -huippuputki 20-60-zoomilla ja Siruin hiilikuitujalustalla.

Tringan toinen yhdistyskaukoputki, kevyt Opticronin kaukoputki hiilikuitujalustalla, on lainattavissa entiseen tapaan Foto Fennicasta, josta löytyy nykyisin myös kahdet Tringan jäsenille lainattavat kiikarit. Kiikareiden lainauskäytäntö on sama kuin yhdistysputkilla, jäsenet voivat lainata niitä maksutta enintään kolmeksi päiväksi kerrallaan.

Lisätietoja: http://www.tringa.fi/yhdistyskaukoputket/

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email