Tringan syyskokouksessa päätettyä

Tringa piti sääntömääräisen syyskokouksensa Helsingissä Tieteiden talolla torstaina 2.11.2017. Paikalla oli ilahduttavasti noin 50 yhdistyksen jäsentä. Tilaisuuden alussa pidettiin hiljainen hetki Emu Lehtisen muistolle.
Vuoden 2018 toimintasuunnitelma hyväksyttiin pienin lisäyksin. Toimintasuunnitelma on yhdistyksen v.2017-2021 strategian mukainen, ja se sisältää mm. panostuksia nuorisotoimintaan sekä jäsen- ja varainhankintaan. Yhdistyksen jäsenmaksuun tehtiin pieni tasokorotus mm. kasvaneen keskusjärjestön jäsenmaksun vuoksi: kokous vahvisti varsinainen jäsenen maksuksi v.2018 vähintään 38 euroa, opiskelijajäseneltä 21 euroa ja perhejäseneltä 10 euroa.
Kokouksessa hyväksytty vuoden 2018 talousarvio on noin 8000 euroa alijäämäinen kasvuun panostamisen vuoksi. Tavoitteena on, että kasvun myötä yhdistyksen jäsenmaksupohja ja vaikuttavuus paranevat. Mitä suurempi yhdistys, sitä suurempi painoarvomme on esimerkiksi maankäytöstä keskusteltaessa. Tringa on vakavarainen yhdistys, jonka talous kestää tällaisen alijäämän, mutta pitkällä tähtäimellä näin suuri alijäämä ei luonnollisesti ole kestävää.
Hallituksen jäsenistä Janne Koskinen käytti erovuoroaan, ja hänen tilalleen valittiin Erkki Virolainen. BirdLife Suomen edustajistosta pois jäävien Tringan edustajien (Margus Ellermaa ja Pekka Murejoki) tilalle valittiin Eeva-Liisa Korpela ja Erkki Virolainen. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Hintikka. Tringa toivottaa menestystä tehtäviin valituille ja esittää kiitokset väistyville aktiiveille!
Kokouksen päätti Mauri Leivon upea maaseudun lintuja ja linnustoa esitellyt kuvaesitys. Kuvaesityksen pohjana ollutta Maurin uutta kirjaa ”Kylän linnut” saa ostaa mm. Mauri Leivon kotisivuilta tai BirdLife Suomen Lintuvarusteesta.
Kiitokset kaikille kokoukseen osallistuneille ja erityisesti Pertti ”PU” Uusivuorelle, joka toimi kokouksen ripeänä ja täsmällisenä puheenjohtajana.
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin