Tringan torniopastukset jatkuvat syyskuussa Purolahdella

Tringan torniopastukset jatkuvat syyskuussa Helsingin Viikissä, Purolahden lintutornissa. Torniopas päivystää paikalla syyskuun ajan sunnuntaisin klo 12-14. Syksyn ensimmäinen opastus pidetään Purolahdella sunnuntaina 2. syyskuuta ja viimeinen 30. syyskuuta.

Torniopastuksiin on vapaa pääsy ja ne ovat hyvä tilaisuus oppia uutta linnuista ja lintuharrastuksesta. Tornioppaalla on kaukoputki mukana tornissa, jolla voi katsella kauempana olevia lintuja. Torniopastukset järjestetään säävarauksella, joten sadesäällä torniopas ei ole paikalla.

Tiedot torniopastuksista löytyvät tapahtumakalenterin lisäksi täältä: www.tringa.fi/events/categories/torniopastus/

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email