Tringan syyskokouksessa päätettyä

Tringa piti yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen torstaina 1.11. Tieteiden talolla Helsingissä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Karno Mikkola, ja sihteeriksi kutsuttiin yhdistyksen toiminnanjohtaja Johannes Silvonen.
Yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Hintikka esitteli hallituksen esitykset vuoden 2019 toimintasuunnitelmaksi sekä tulo- ja menoarvioksi. Kokous hyväksyi budjetin sellaisenaan, ja toimintasuunnitelmaan tehtiin yksi teknillisluontoinen korjaus. Asiakirjoihin voi tutustua yhdistyksen kotisivuilla osoitteessa www.tringa.fi/dokumentteja
Hallitukseen valittiin kolme uutta henkilöä. Väistyviä hallituksen jäseniä olivat varapuheenjohtaja Jaakko Asplund, Eeva-Liisa Korpela ja Risto Nevanlinna. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin hallituksen nykyinen jäsen Aili Jukarainen ja uusiksi hallituksen jäseniksi Otso Häärä, Sami Kiema ja Juhani Timonen.
Kiitokset väistyville monen vuoden panoksesta yhdistyksen eteen ja onnea uusille luottamustehtäviin! Erityiskiitoksen ansaitsee väistyvä varapuheenjohtaja Jaakko Asplund, joka on tuonut hallitukseen suomalaiselle lintuyhdistykselle poikkeuksellista talous- ja hallinto-osaamista.
Yhdistyksen jäsenmaksu pysyy ennallaan: varsinainen jäsen vähintään 38 euroa, koululais- tai opiskelijajäsen 21 euroa ja perhejäsen 10 euroa. Samoin tilin- ja toiminnantarkastajat pysyvät ennallaan: tilintarkastaja on Jarmo Tähtinen (varalla Arto Poutanen) ja toiminnantarkastaja Mikko Alestalo (varalla Hannu Holmström).
Sääntömääräisen osan jälkeen Esa Mälkönen piti kuvaesityksen ”Suomenojan lintuparatiisi”.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin