Pihabongausviikonloppu lähestyy

Vuoden suurin lintuharrastustapahtuma, BirdLife Suomen Pihabongaus, järjestetään tammikuun viimeisenä viikonloppuna 25.–26.1.2020. Tapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla. Pääkaupunkiseudulla järjestetään pihabongausviikonloppuna kaksi kaikille avointa yleisötapahtumaa:

Sunnuntaina 26.1. klo 10–13 pihabongataan Helsingin Lapinlahden puutarhapalstojen linturuokinnalla. Tringan lintuoppaat päivystävät paikalla ja opastavat talvilintujen tunnistamisessa. Tapahtuma toteutetaan yhdessä Pro Lapinlahti ry:n kanssa.

Sunnuntaina 26.1. klo 11–13 Espoossa Villa Elfvikin ystävät ry järjestää koko perheen pihabongaustapahtuman Villa Elfvikin luontotalon pihassa. Paikalta löydät myös Tringan lintuoppaat. Tervetuloa katsomaan, mitä lintuja Villa Elfvikin ruokintapaikalla voi havaita!

Osallistuakseen Pihabongaukseen ei tarvitse olla lintuharrastaja, eikä Pihabongaus ole kilpailu, joten havaittujen lintujen määrä ei ole olennaista. Tärkeintä on osallistuminen ja havaintojen ilmoittaminen. Pihabongauksen tuloksista saadaan arvokasta tietoa maamme talvisen linnuston muutoksista. Katso tarkemmat ohjeet täältä: www.pihabongaus.fi


Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email