Tringan talviskaban ja talviekoskaban 2020–2021 lopputulokset

Tringan talviskaba järjestettiin viime talvena toista kertaa. Talviskaba keräsi mukavat 77 osallistujaa 12:sta eri kunnasta. Kisan voiton vei helsinkiläinen Pekka Komi komealla tuloksella – 144 lajia. Komin tulos on samalla myös selvästi Tringan talvipinnakisojen lajiennätys. Toiseksi sijoittui helsinkiläinen Timo Damski 129 lajilla ja kolmanneksi espoolainen Sami Tuomela 122 lajilla. 

Talviskaban top 10:

Talviskaban kokonaislajimääräksi saatiin 151 lajia. Tuttuun tapaan leudon alkutalven ansiosta lajilistalle päätyi runsaasti valtakunnallisestikin kovia talvilajeja, kuten punapäänarsku, meriharakka, rantasipi, punajalkaviklo, leveäpyrstökihu (stepom/stecus), metsäkirvinen ja hernekerttu. 

Talviskaban ässälajit:

Talvi-ekopinnaskaba jo kahdeksatta kertaa putkeen, ja se keräsi 48 osallistujaa. Kisan kokonaislajimäärä oli 138, mikä rikkoo aiemman ennätyksen viidellä lajilla.

Kisan kärkeen ylsi kolmannen talviekoskaban voittonsa napannut raaseporilainen Sami Virta 122 lajilla. Voittotulos on niin ikään talvi-ekopinnaskaban ennätys. Toiseksi sijoittui Jyri Strandberg 116 lajilla ja kolmanneksi Gustaf Nordenswan 115 lajilla.

Talviekopinnaskaban top 10:

Talviekopinnaskaban ässälajit:

Onnittelut kisojen voittajille! Tuloksia voi tarkastella kokonaisuudessaan Tringan pinnakisapalvelussa.

Tällä hetkellä pinnakisapalvelussa ovat käynnissä koko vuoden kestävät kuntaskaba ja ekopinnaskaba. Tervetuloa mukaan!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin