Kevätkokouskuulumisia: Tringan linnustonsuojeluapurahan saajat julkistettiin

Tringan sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin torstaina 8.4.2020 etäyhteyden välityksellä, mukana oli 23 osallistujaa. Kokouksen aluksi pidettiin hiljainen hetki yhdistyksen pitkäaikaisen jäsenen sekä aikanaan myös Tringan hallituksessa ja toimikunnissa vaikuttaneen Tuukka Kupiaisen muistolle.

Kevätkokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pasi Pirinen, sihteeriksi Leena Hintsanen ja pöytäkirjantarkastajiksi Margus Ellermaa ja Jaana Sarvala. Yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2020 toiminut Jukka Hintikka esitteli vuosikertomuksen. Toiminnanjohtaja Johannes Silvonen esitteli tilinpäätöksen sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunnot. Tringan toimintavuosi 2020 oli poikkeuksellinen, kun iso osa tapahtumista jouduttiin koronan myötä perumaan ja uusia toimintatapoja opettelemaan. Yhdistyksen talous pysyi kuitenkin vakaalla pohjalla, ja tuloslaskelman mukaan ylijäämää kertyi viime vuonna lähes 10 000 euron verran. Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle.

Sääntömääräisten kokousasioiden jälkeen julkistettiin Tringan linnustonsuojeluapurahan saajat. Linnustonsuojeluapurahaa oli vuodelle 2021 jaossa yhteensä 5000 euroa. Hakemuksia saapui määräajassa (1.-28.2.2021) viisi kappaletta ja Tringan hallitus päätti myöntää apurahan näistä kahdelle. Apuraha linnustonsuojelun tai tutkimuksen edistämiseen Tringan alueella myönnettiin seuraaville:

-Kaakkurin talviaikaisen energetiikan selvittäminen, Petteri Lehikoinen, 2 000 euroa
-Suomen uhanalaisia lintuja koskeva valokuvateoskokonaisuus, Sanni Seppo/Poliittisen valokuvan festivaali ry, 3 000 euroa

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin