Tringan syyskokous pidetään 4.11.2021

Tringan sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 4.11.2021 klo 17.30 alkaen (HUOM! EI klo 18.00). Esillä ovat sääntömääräiset asiat ja niiden jälkeen toiminnanjohtaja Johannes Silvonen pitää esityksen tringan päättyvästä strategiakaudesta.

Hallituksen esitys yhdistyksen toimintasuunnitelmaksi sekä tulo- ja menoarvioksi päivitetään viimeistään kokousta edeltävänä maanantaina 1.11. Tringan verkkosivuille osoitteeseen: www.tringa.fi/dokumentteja

Esityslista:
1§ Kokouksen avaus
2§ Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3§ Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4§ Hyväksytään kokouksen esityslista
5§ Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle
6§ Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet tai varapuheenjohtaja ja jäsenet erovuorossa olevien tilalle
– Erovuorossa on puheenjohtaja ja poikkeuksellisesti neljä hallituksen jäsentä.*
7§ Valitaan tilintarkastaja ja toiminnantarkastaja ja heille varamiehet
8§ Muut asiat
– Nimetään yhdistyksen edustajat BirdLife Suomen edustajistoon kaudelle 2022-2023
9§ Kokouksen päättäminen


Kokous pidetään Tieteiden talon väistötilassa Aalto-yliopisto Töölö, Runeberginkatu 14-16 (3. krs A-siipi), sali A300. Aalto-yliopiston Töölön vastaanotto on auki arkisin vain klo 18 asti, ja ulko-ovet menevät lukkoon kello 18. Täten jos saavut klo 18 jälkeen, et todennäköisesti pääse enää lainkaan sisään. Tästä syystä kokouksen aloitusaika on totuttua aiempi, eli jo 17.30.

Poikkeuksellisten tilajärjestelyjen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista alla olevalla sähköisellä lomakkeella, jos tiedät tulevasi paikalle. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollinen tai sitova.
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: Tringan syyskokous 4.11.2021

Yhä jatkuvan koronavirustilanteen johdosta suosittelemme vahvasti kaikkia osallistujia käyttämään tapahtumassa kasvomaskeja. Huomioithan myös, että kokoukseen ei tule osallistua, jos on koronavirustartuntaan viittaavia oireita.

Sääntömääräisten syyskokousasioiden jälkeen luvassa on toiminnanjohtaja Johannes Silvosen katsaus päättyvän Tringan strategiakauden (2017-2021) tavoitteisiin, sanoin ja kuvin – “Minne Tringa on viidessä vuodessa mennyt?” Tringan seuraavasta strategiasta (2022-2026) päätetään sääntömääräisessä kevätkokouksessa 2022.

Tervetuloa!

Tringa ry:n hallitus

*Puheenjohtaja valittiin vuoden 2020 syyskokouksessa vain vuodeksi, koska poistuva puheenjohtaja oli lupautunut vuoden 2019 syyskokouksessa toimimaan enää yhden vuoden. Puheenjohtajaksi valittiin erovuorossa ollut hallituksen jäsen Aleksi Mikola, ja Jukka Hintikka lupautui puheenjohtajuudesta luopuessaan vielä vuodeksi hallitukseen mutta ei enää täydeksi kaksivuotiskaudeksi. Tästä syystä tänä vuonna erovuorossa on puheenjohtaja ja neljä hallituksen jäsentä, eikä puheenjohtaja ja kolme jäsentä kuten normaalikierron mukaan pitäisi. Jukka Hintikan tilalle valitaan hallitukseen uusi henkilö nyt siis puolikkaalle yhden vuoden kaudelle, joka palauttaa tasapainon erovuoroihin (vuorovuosin varapj + 4 jäsentä ja pj + 3 jäsentä) vuodesta 2023 alkaen.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin