Mikko Heikkinen on vuoden tringalainen

Vuoden tringalaiseksi on valittu Mikko Heikkinen. Palkinnon saaja julkistettiin etäyhteydellä eilisiltana pidetyssä tammikuun kuukausikokouksessa. Vuoden tringalainen on kiertopalkinto, jonka Tringa jakaa vuosittain henkilölle, joka on ansioitunut yhdistystoiminnassa.

Mikko Heikkinen on ehtinyt vuosien varrella olla mukana monessa Tringan yhdistystehtävässä: toimia nuorisojaostossa, mediatoimikunnassa ja hallituksessa. Heikkinen muistetaan myös Tringan pitkäaikaisena verkkosivuvastaavana ja webmasterina, mm. yhdistyksen ensimmäiset verkkosivut olivat Heikkisen käsialaa. Samoin vuodesta 2013 käytössä ollut sähköinen pinnakisapalvelu on Heikkisen koodaama, ja Heikkinen on vaikuttanut myös vuoden alussa käyttöön otetun uuden pinnakisasovelluksen taustajoukoissa. Tringa onnittelee lämpimästi vuoden tringalaista!

Vuoden tringalaisen palkitsemisen jälkeen kuukausikokouksessa nähtiin Jukka Hintikan esitelmä Rönnskärin lintuasema 60 vuotta. Tallenne kuukausikokouksesta on katsottavissa Tringan YouTube-kanavalla: Tammikuun kuukausikokous – Rönnskärin lintuasema 60 vuotta

Vuoden tringalainen 2021 Mikko Heikkinen. Kuvaaja: Inka Plit
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin