Saariretki Utöön

Loading Map....

Aika
05.09.2019 - 08.09.2019 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Pärnäinen

0 paikkaa vapaana

Luokat

Legendaarisessa Utön majakkasaaressa kohtaavat sulassa sovussa rarit ja lintuharrastajat. Syyskuu on otollista aikaa kompata katajikkoja, kiikaroida kylänraitilla tai tapittaa staijikalliolla, joissa aina tulee vastaan jotain mielenkiintoista, oli sitten kyseessä etelänmatkalta viivästynyt kesävieras tai kompassin pahasti kadottanut harvinaisuus. Utössä retkeily on mukavaa, koska pienessä saaressa välimatkat ovat lyhyet ja linnut ovat helpommin löydettävissä. Tringan retkellä majoittaudutaan mukavasti Utö Havshotellin tiloissa ja maittavan illallisen yhteydessä pidetään yhteinen iltahuuto, jonka jälkeen on mahdollista saunoa rantasaunassa. Lue lisää Utön linnustosta saaressa asuvan lintuharrastajan Jorma Tenovuon blogista (Linkki: http://www.jtenovuo.com/blogi).

 

Retki on vain Tringan jäsenille.

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. peruutusehdot, täältä:

Yleisiä ohjeita retkeläisille

 

Oppaana: Mikko Oivukka

Lähtöpaikka: Parainen (Pärnäs,) lossirannan laituri

Retkiaika: Laiva lähtee Paraisilta Pärnäsin satamasta torstaina klo 15. Merimatka kestää noin 4 tuntia. Matkalla on mahdollista havainnoida lintuja laivan kannella. Laivassa on kahvio, josta saa mm keittoa. Takaisin lähdetään sunnuntaina klo 12.30 ja Pärnäsiin saavutaan viimeistään klo 18.

Retken hinta: Noin 400 e. Hinta tarkentuu myöhemmin. Hinta sisältää: hotellimajoituksen 2 hengen huoneissa, 3 x aamiaiset ja illalliset, opastuksen, saunamaksun. Lounaan voi halutessaan syödä omakustanteisesti hotellin ravintolassa (hinta 14 euroa). Lisäksi tulevat matkakulut Paraisille. Laivamatka on maksuton.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 3.9.

Saatuasi sähköpostiisi vahvistuksen retkelle pääsystä, ilmoita sähköpostitse Jaana Sarvalalle (tringa.retketÄTgmail.com), tarvitsetko autokyytiä tai olisiko sinulla mahdollisuus lähteä autolla ja tarjota kyytiä. Automatkan kulut jaetaan kyytiläisten kesken. Jos autollisia ei tule tarpeeksi, kuljetaan tilausbussilla. Bussikulut jaetaan tässä tapauksessa kaikkien osallistujien kesken riippumatta siitä, lähteekö joku omalla autolla.  Bussitilanteessa retkimaksu nousee noin 100 eurolla per henkilö, joten pyritään järjestämään kimppakyydit.

 

 

Tiedustelut: mikko.oivukkaÄTgmail.com

Autokyydit: tringa.retketÄTgmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email