Tringan kahlaajakurssi

Map Unavailable

Aika
06.08.2020 kello 18.00 - 19.30

Luokat

Tringan kahlaajakurssilla tutustutaan pääkaupunkiseudun yleisiin, säännöllisesti muutolla vieraileviin ja pesiviin kahlaajalajeihin. Kurssilla opitaan yleisvinkkejä kahlaajien määritykseen sekä lajikohtaisia tuntomerkkejä. Kurssiin kuuluu kaksi etäopetuskertaa (ti 4.8. ja to 6.8.) sekä linturetki Espoon Laajalahdelle. Kurssi sopii aloitteleville lintuharrastajille, joilla on jo peruskokemusta ja -tietoja lintuharrastuksesta mutta joille kahlaajat ovat vielä hankalia. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa. Retki toteutetaan kahdessa osassa, jolloin molemmilla retkillä mukana enintään 8 osallistujaa.

Varusteet: Tietokone ja verkkoyhteys. Etäopetus tapahtuu Google Meet -ohjelmalla, jota pystyy käyttämään tavallisella nettiselaimella tai älypuhelimen sovelluksella (ohjelmaa ei tarvitse ladata omalle tietokoneelle, mutta jos käytät älypuhelinta, tarvitset Goole Meet -appin). Lisäksi tarvitaan: Lintuopas-kirja (Svensson ym., Otava) tai vaihtoehtona eurooppalaisen kahlaajavalikoiman kattava lintuopas. Retkelle kiikarit, kaukoputki ja lintuopas sekä sopivat vaatteet sään mukaan. Koronatilanteen vuoksi retkellä kaukoputken tai muiden varusteiden lainaaminen toisille ei ole mahdollista, retkellä pidetään 1-2 metrin turvavälit.

Aikataulu: etäopetus ti 4.8. ja to 6.8. klo 18.00-19.30.
Retki: ryhmä 1 ma 10.8.; ryhmä 2 ti 11.8. (sateen tai myrskyn sattuessa vaihtoehtopäivät: ke 12.8. tai to 13.8.) klo 18.00-20.00.

Kurssimaksu: Jäsenille 35 € ja ei-jäsenille 50 €. Kurssimaksu maksetaan verkkoilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: Kurssille otetaan mukaan enintään 15 aikuista osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään 10 osallistujaa. Ilmoittautuminen kurssille aukeaa to 16. heinäkuuta klo 18.00 täällä: kahlaajakurssin verkkoilmoittautuminen – [Tilanne 16.7. klo 18.15: kurssi on täynnä!]

Tiedustelut: toimisto(ät)tringa.fi

Suomenkielisen kurssin pitäjänä toimii kokenut lintuharrastaja ja -tutkija Nadja Weisshaupt.

Näytekuva
Kuva: Jari Kostet

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email