Osallistu

Tringa järjestää monipuolista toimintaa kaikentasoisille lintuharrastajille. Jos haluat mukaan toimintaan, tule rohkeasti kuukausikokouksiin, käy retkillä, ilmoittaudu jäseneksi sinua kiinnostavaan toimikuntaan, kirjoita juttu Tringa-lehteen tai tule mukaan verkkotoimitukseen. Mahdollisuuksia on paljon!

Yhdistys kokoontuu kerran kuukaudessa Tieteiden talolle Helsingin Kruunuhakaan. Kokouksissa on käsitellään ajankohtaiset asiat ja kuullaan mielenkiintoisia esitelmiä esimerkiksi suojeluasioista, lajien määrittämisestä sekä lintumatkoista lähelle ja kauas. Kaksi kertaa vuodessa on yhdistyksen virallinen kokous, jossa valitaan hallitus ja päätetään budjetista. Erikseen ilmoitettavina aikoina on myös mahdollista suorittaa Tringan harrastajatutkinto ennen kokousta.

Tringan monipuolinen retkitoiminta on oma ylpeydenaiheemme. Retkiä on tarjolla muutaman tunnin kävelyretkistä aina viikonloppuretkiin ja ulkomaan matkoihin asti. Bussiretkillä tutustut hienoimpiin linnustokohteisiin asiantuntevien oppaiden johdolla. Retket sopivat kaikentasoisille ja apua määritysongelmiin löytyy aina.

Retkitoimikunnan lisäksi yhdistyksellä on useita muitakin toimikuntia, joiden jäsenet ja toimintaa on esitelty yhdistyssivuilla. Etenkin suojeluasiat ovat keskeinen osa Tringan toimintaa ja yhdistyksellä onkin oma suojelusihteeri, joka vastaa linnustonsuojeluasioista yhdessä suojelutoimikunnan kanssa.

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email