Retkisivut

Retkisivuilta löydät tiedot kuluvan vuoden retkistä, esittelyt oppaista ja yleisohjeet retkistä ja retkille ilmoittautumisesta. Sivuilta löytyy myös yleisluonnehdinta Tringan retkivuodesta. Siihen on koottu perinteisiä retkiä kustakin vuodenajasta; näitä retkiä on järjestetty useina vuosina. Retkikertomuksiakin löytyy kymmeniä. Ajankohtaisimman tiedon retkistä löydät retkikalenterista.

Ensimmäiset Tringan retket järjestettiin 1970-luvulla, jolloin Viikin retkellä saattoi olla kerrallaan parisen sataa osanottajaa. Retkiä järjestettiin tuolloin vain muutama vuodessa. Nykyään retkitoiminta on hyvin aktiivista ja retkiä järjestetään vuodessa 60-70 muutaman tunnin kävelyretkistä päivän mittaisiin bussiretkiin, monen päivän kotimaan retkiin ja ulkomaanretkiin. Tringan alueen parhaat lintupaikat tulevat retkillä tutuiksi. Retkikertomuksista saa hyvän kuvan retkistä.

Jokaisella retkellä on asiantunteva opas, joka tutustuttaa sinut lintuharrastuksen saloihin, määritykseen, lintupaikkoihin ja varusteisiin. Retkillä havaitaan lintulajeja muutamasta kymmenestä yli sataan, riippuen retken kestosta, paikasta ja vuodenajasta. Retkillä liikutaan runsaasti, lämmin vaatekerrasto ja hyvät eväät takaavat onnistuneen linturetken. Tervetuloa Tringan järjestämälle linturetkelle!

Teksti: Jaana Sarvala

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email