Linturetket

 

Tringan retkitarjonta on koronavirustilanteen takia toistaiseksi normaalia niukempaa. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. 

Vuoden 2022 retkiä lisätään tapahtumakalenteriin pikkuhiljaa. Rajoitusten ollessa voimassa retket ovat rajoitetun osallistujamäärän kävelyretkiä.  Peruutuksia tai siirtoja saattaa kuitenkin tulla lyhyellä varoitusajalla. Retkitiedot kannattaakin tarkistaa tapahtumakalenterista vielä retkipäivän aamuna. Kaikille retkille on pakollinen ilmoittautuminen.

Retkisivuilta löytyy:

tietoja tulevista linturetkistä

esittelyjä oppaista

ohjeita retkivarusteista ja retkille ilmoittautumisesta

retkikertomuksia aiemmilta retkiltä

Ensimmäiset Tringan retket järjestettiin 1970-luvulla, jolloin Viikin retkellä saattoi olla kerrallaan parisen sataa osanottajaa. Retkiä järjestettiin tuolloin vain muutama vuodessa. Nykyään retkitoiminta on hyvin aktiivista ja monipuolista. Retkiä järjestetään vuodessa 60 – 70, muutaman tunnin kävelyretkistä päivän mittaisiin bussiretkiin, monen päivän kotimaan retkiin ja ulkomaanretkiin. Tringan alueen parhaat lintupaikat tulevat retkillä tutuiksi. Retkillä havaitaan lintulajeja runsaasta kymmenestä yli sataan, riippuen retken kestosta, paikasta ja vuodenajasta. Tavoitteena on tarjota retkiä kaikenlaisille lintuharrastajille.

Tervetuloa Tringan järjestämälle linturetkelle!

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email